İçişleri'nden Eren Bülbül anısına operasyon

İçişleri'nden Eren Bülbül anısına operasyon

İçişleri Bakanlığı Yıldırım Operasyonlarının sona erdiğini ve Eren Bülbül'ün anısına Eren Operasyonlarının başlatıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı şehit Eren Bülbül'ün anısına 'Eren Operasyonları'nı başlattı.

Kış mevsiminde de mücadelesine devam edecek Mehmetçik, Eren Bülbül'ün adı verilen Eren-1 Tendürek Operasyonu'na başladı. Operasyona 72 tim ve 1071 personel katılacağı bildirildi.

1071 PERSONEL KATILIYOR

İçişleri Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Eren-1 Tendürek Operasyonu'nda 1071 personel ile 72 operasyonel tim görev alıyor. Yıldırım Operasyonları kapsamında 153 terörist etkisiz hale getirildi, 707 mağara, sığınak ve depo imha edildi." ifadelerine yer verildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "Terör Örgütü'nü bu kış, mağaralarda yalnız bırakmayacağımızı söylemiştik. Şehidimiz Eren Bülbül'ün maneviyatını yanımıza alarak, cesaretini cesaretimize kattık. Eren Operasyonları'na, Tendürek'ten başladık" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN