İHH, İdlib'de bin 375 hisse kurban eti dağıtacak

İHH, İdlib'de bin 375 hisse kurban eti dağıtacak

İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin İdlib kentinde bin 375 hisse kurban eti dağıtacak.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca Suriye'nin İdlib kentinde bin 375 hisse kurban eti dağıtılacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Medya Sorumlusu Selim Tosun, yaptığı açıklamada, Türkiye ve farklı ülkelerden bağışlanan kurbanların etlerini Suriye halkına ulaştıracaklarını belirtti. Suriye'de saldırı altındaki halkın gıda sıkıntısı yaşadığını vurgulayan Tosun, Kurban Bayramı dolayısıyla binlerce insanın evine uzun zaman sonra et gireceğini kaydetti.

İdlib merkez ve kırsalı ile Halep, Hama, Lazkiye kırsallarında, Afrin ve Fırat Kalkanı bölgelerinde kurban kesimleri yapacaklarını bildiren Tosun, "Bu kapsamda İdlib'de yapacağımız kesimler için bin 375 hisse kurbanlık alımımızı tamamladık. Kesim yapacağımız diğer bölgeler için de kurbanlık alımlarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Tosun, kurban bağışında bulunan hayırseverlere teşekkür etti. 

HATAY/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN