İki sağlıkçı daha koronavirüse yenildi

İki sağlıkçı daha koronavirüse yenildi

İzmir'de görev yapan sağlıkçılar Dr. Metin İber ve Dr. Hamdi Kandilcioğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İzmir'de Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin İber (58) ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Hamdi Kandilcioğlu (58), koronavirüs sebebiyle yaşamlarını yitirdi.

Koronavirüs vaka sayısı artarken, İzmir'den 2 acı haber geldi. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin İber ile kentteki özel bir hastanede çalışan Psikiyatri Uzmanı Dr. Hamdi Kandilcioğlu, koronavirüs nedeniyle yaşamlarını yitirdi. İzmir Tabip Odası, hayatını kaybeden 2 doktor için başsağlığı dileklerinde bulundu.

"ÇOK ERKEN TERK ETTİN BİZLERİ"

CHP Denizli İl Başkan Yardımcısı Dr. Muharrem Güney, aynı zamanda emekli albay olan Psikiyatri Uzmanı Kandilcioğlu'nun ölümünü sosyal medya hesabından, "Hemşehrim, kardeşim Kuleli Askeri Lisesi'nden kardeşim, meslektaşım, Psikiyatri Uzmanı Dr. Hamdi Kandilcioğlu'nu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Kardeşim çok erken terk ettin bizleri. Kardeşime Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Tüm hekimler birer birer Covid-19 ile savaşırken, canlarını kaybediyor. Halen kurallara uymayan ne olduğu belirsizlere sesleniyoru; Sizin canınızın yanması da an meselesi, yanlıştan dönün. Kurallara uyun" diye duyurdu.

TÜRKİYE KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM

7 Aralık'ta açıklanan tabloya göre son 24 saatte 203 kişi hayatını kaybetti ve toplam can kaybı 15 bin 103’e yükseldi. Bugün toplam 196 bin 902 test yapılırken, yeni vaka sayısı 32 bin 137, hastaneye yatan vaka sayısı da 6 bin 420 oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN