Koronadan ölen babası için mevlit okuttu onlarca kişi katıldı

Koronadan ölen babası için mevlit okuttu onlarca kişi katıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden R.K için okutulan yemekli mevlide onlarca kişi katıldı. Kaymakamlık mevlide katılanlar hakkında inceleme başlattı.

Koronavirüs vakalarındaki artış önlenemezken bazı vatandaşların yaptıkları pes dedirten cinsten. Geçen hafta Alanya'da koronavirüs nedeniyle babası R.K.'yi kaybeden M.K., iş yerinin önünde mevlit okuttu. Mevlide katılan onlarca kişinin maske ve mesafe kurallarına uymadığı görüldü.

Yeni koronavirüs kısıtlamaları kapsamında, evlerde doğum günü, yılbaşı kutlaması, mevlit gibi toplulukların bir araya geleceği etkinliklere müsaade edilmezken, M.K.'nin babası için verdiği mevlide onlarca kişinin katıldığını gösteren fotoğraflar sosyal medyada hızla yayıldı. Fotoğraflarda maske ve mesafe kurallarına riayet edilmediği de görüldü.

koronadan-olen-babasi-icin-mevlit-okuttu1.jpg

Olayın ardından Alanya Kaymakamlığı inceleme başlattı. Yapılacak çalışma kapsamında mevlide giden kişilere koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

SALGINDA SON DURUM!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'de son bir gün içinde 33.198 kişiye koronavirüs teşhisi kondu. 211 kişi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

8-aralikvakalari-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN