Başhekim koronavirüse yenildi

Başhekim koronavirüse yenildi

Denizli Cerrahi Hastanesi'nde başhekimlik yapan Ahmet Bacanlı koronavirüs nedeniyle gelişen komplikasyonlar sonucunda hayatını kaybetti.

Denizli Cerrahi Hastanesi başhekimi Ahmet Bacanlı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Sözcü'nün haberine göre Denizli'de 53 yaşındaki Klinik Mikrobiyoloji ve Enfektsiyon Hastalıkları Uzmanı Ahmet Bacanlı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Denizli Devlet Hastanesi'nde bir dönem başhekimlik görevi yürüten son olarak Özel Cerrahi Hastanesi'nde başhekimlik yapan Bacanlı'ya bir hastasından koronavirüs bulaştığı öğrenildi.

BEYİN KANAMASI GEÇİRİP HAYATINI KAYBETTİ

Evli ve iki çocuk babası Bacanlı bir süre korona tedavisini ayakta sürdürürken son bir haftada durumu kötüleşti ve yoğun bakıma alındı. Koronavirüsün neden olduğu komplikasyonlar yüzünden yaşam savaşı veren Bacanlı'nın dün gece beyin kanaması geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

1 GÜNDE 5 DOKTOR VEFAT ETTİ

Koronavirüsle mücadele sürerken sağlık çalışanları kayıp vermeye devam ediyor. Dün de İstanbul'dan 3, diğer illerden 2 olmak üzere toplam 5 doktor daha virüse yenik düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN