Koronavirüs şoku: 21 kişilik kadronun 19'u pozitif

Koronavirüs şoku: 21 kişilik kadronun 19'u pozitif

Balıkesirspor'da 5 futbolcunun daha testinin pozitif çıkmasıyla birlikte takımda koronavirüse yakalananların sayısı 19'a yükseldi. 21 kişilik maç kadrosundan 19 futbolcunun pozitif olması nedeniyle, Samsunspor ve İstanbulspor maçları ertelendi.

TFF 1. Lig takımlarından Aydeniz Et Balıkesirspor'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi sonucu 19 futbolcu ve 6 kulüp çalışanın testi pozitif çıktı. Balıkesirspor kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile yarın oynanacak olan Samsunspor ve 8 Aralık Salı günü oynanacak İstanbulspor maçlarının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Balıkesirspor'un Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, teknik heyet, futbolcular ve A takım personeline Kovid-19 testi yapıldı.      

Açıklamada, sonuçlanan testlerde 5 futbolcu ile 6 personelde pozitif bulguya rastlandığı belirtildi.      

Kırmızı-beyazlı ekipte Kovid-19'a yakalanan kişi sayısı 19'u futbolcu ve 11'i personel olmak üzere 30'a yükseldi.      

Açıklamada, "Bu sebeple, yarın sahamızda oynayacağımız Yılport Samsunspor ve 8 Aralık Salı günü deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor A.Ş müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadesi yer aldı.      
 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN