Savcı Sayan'ın acı günü: Ablasını kaybetti

Savcı Sayan'ın acı günü: Ablasını kaybetti

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın ablası koronavirüs nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın ablası koronavirüs nedeniyle vefat etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Belediye Başkanı Savcı Sayan, tedavi altında olan ablasının koronavirüse yenik düştüğünü duyurdu. Başkan Sayan yaptığı açıklamada, “İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn... İstanbul Çam Sakura Hastanesinde Covid tedavisi gören ablam hakkın rahmetine kavuştu. Tedavi boyunca emeği geçen sağlık çalışanları hakkını helal etsin. Fedakar, yiğit bir Anadolu kadınıydı. Mekanın cennet olsun canım ablam” ifadelerini kullandı.

SALGINDA SON DURUM!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'de son bir gün içinde 33.198 kişiye koronavirüs teşhisi kondu. 211 kişi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

8-aralikvakalari-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN