İlk yarının sonunda saha karıştı

İlk yarının sonunda saha karıştı

Zorlu karşılaşmanın 44’üncü dakikasında Badou Ndiaye-Olcay Şahan mücadelesinde Senegalli futbolcu yerde kaldı. Topa hamle yapan Olcay, rakibinin ayağına vurdu. Ndiaye’nin yerde dönmeye başlamasına tepki gösteren Olcay ve onu iten Feghouli, kırmızı kart ile ihraç edildi.

Süper Lig’de 5 maçtır kazanamayan Trabzonspor ile lider Galatasaray’ın Medical Park Stadı’ndaki kritik randevusunda zaman zaman sinirler gerildi. Bunlardan biri de 44’üncü dakikada gerçekleşti, iki takım da 10 kişi kaldı. Olcay Şahan-Badou Ndiaye mücadelesinde Senegalli futbolcu rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Pozisyonu devam ettirmek için topa hamle yapan Olcay, Ndiaye’nin ayağına vurdu. Bu sırada rakibinin ayağını tutarak yuvarlanmaya başlamasına sinirlenen Olcay, yanına giderek tepki gösterdi. Tecrübeli oyuncunun sert tavırları üzerine Sofiane Feghouli de Olcay’ı itti. Saha bir anda karıştı ve gerginliğin sonrasında hakem Halis Özkahya, Feghouli ve Olcay’ı kırmızı kartla oyun alanının dışına gönderdi.

Bu arada maçta Galatasaray’ı yıkan gollerde imzası bulunan Dame N’Doye ve Yusuf Yazıcı Sarı-Kırmızılı takıma karşı ilginç bir istatistik sergiledi. Süper Lig’de 6’ncı golünü atan N’Doye, 3’ünü Galatasaray'ın ağlarına bıraktı. Yusuf Yazıcı ise Cimbom’a karşı oynadığı iki maçta da birer kez ağları sarstı. Genç oyuncu ayrıca, ilk 11’de başladığı 34 resmi karşılaşmada 22 gole katkıda (8 gol, 14 asist) bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN