Sofiane Feghouli, takımını yalnız bıraktı

Sofiane Feghouli, takımını yalnız bıraktı

Galatasaray’da Sofiane Feghouli, Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart ile gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında yalnız bırakacak. Sarı-kırmızılılar, geçen hafta da Fenerbahçe derbisini 10 kişi tamamlamıştı.

Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor ile mücadele eden Galatasaray, geçen haftadan sonra bu hafta da kırmızı kart gördü. Sarı-kırmızılıların Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, karşılaşmanın 45. dakikasında bordo-mavili futbolcu Olcay Şahan ile yaşadığı arbede sonucunda kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Feghouli, gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Gençlerbirliği maçında oynayamayacak. 27 yaşındaki futbolcuya ne kadar ceza verileceği ise hafta içi belli olacak.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde de Younes Belhanda kırmızı kart görerek, Trabzonspor maçında takım arkadaşlarını yalnız bırakmıştı.

TRABZON / İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN