İmamoğlu: Sandalye niye kırıktı? Cumhurbaşkanlığı araştırsın

İmamoğlu: Sandalye niye kırıktı? Cumhurbaşkanlığı araştırsın

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıda sandalyesinin kırılmasıyla ilgili konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Sandalye niye kırıktı? Onu Cumhurbaşkanlığı araştırsın. Oturduğumuz yerler belliydi" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kısa süre önce İBB'ye devredilen Esenler Otogarı'nda incelemelerde bulundu. İmamoğlu daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantı sırasında sandalyesi kırılan  İmamoğlu, yaşanan talihsiz olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Oturduğumuz koltuk durup, dururken kırıldı. Sayın Cumhurbaşkanı 'İsraf yaptın' dedi. Ben de 'Bu israf değil, sandalye kırık' dedim" ifadesini kullanan İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Olsun ikinci sandalyeye daha sağlam oturuyoruz' dedim. Bu tabii öyle bir magazin durum oluştu. Sandalye niye kırıktı? Onu Cumhurbaşkanlığı araştırsın. Oturduğumuz yerler belliydi."

İBB SÖZCÜSÜ ONGUN: CUMHURBAŞKANIMIZA HAKSIZLIK OLUR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun da Halk Tv’de katılığı Ayşenur Arslan’ın programında, kırılan sandalyeyi anlattı. Ongun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmamoğlu’nun sandalyeden düşmesine yönelik “Bazı medya kuruluşlarında Cumhurbaşkanımızın sandalyenin parasını istediğine dair haberler vardı. Bu cumhurbaşkanımıza haksızlık olur. ‘Sandalyeyi kırdın, israf’ demiş sadece. Başkanımız da cevap olarak, ‘İkinci kez oturduğumda daha sağlam otururum’ demiş. İstanbul seçimlerini kastederek.” açıklamasında bulundu.

SANDALYE 3 KEZ DEĞİŞMİŞ

Sandalyenin kırılmasının ardından görevlilerin yeni sandalye getirdiği söyleyen Ongun, “İkinci gelen sandalye de sağlam değilmiş. Bir süre sonra durumu fark eden görevliler, üçüncü kez başkanın sandalyesini değiştirmiş” diye konuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN