İntihar eden Silivri Emniyet Müdürü Çalışkan toprağa verildi

İntihar eden Silivri Emniyet Müdürü Çalışkan toprağa verildi

İstanbul’da intihar eden Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın cenazesi, bugün memleketi Samsunun Terme İlçesi’nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

İstanbul'da dün makam odasında beylik tabancası ile intihar ettiği belirlenen Silivri İlçe Emniyet Müdürü 39 yaşındaki Hakan Çalışkanın cenazesi dün gece tarifeli uçakla memleketi Samsunun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Bugün düzenlenen törende Hakan Çalışkanın cenazesi ilk olarak baba evine getirildi. Burada Kuran-ı Kerim okunup yakınlarından helallik alındı. Babası Ömer Çalışkan daha önce ölen Hakan Çalışkan’ın öğretmen olan ağabeyi Hasan Çalışkan kabul etti.

17-08/01/7528047

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın hemşire olan eşi Çiğdem Çalışkan, bayrağa sarılı tabutun başında gözyaşı döktü. Annesi Mükerrem Çalışkan güçlükle ayakta durabildi.

17-08/01/7528043

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkanın cenazesi daha sonra Kocaman Mahallesi Merkez Camiine getirildi. Buradaki törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Çalışkan ailesinin yakınları, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

17-08/01/7528046

Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazından sonra Hakan Çalışkan, Terme İlçesi Kocaman Mahallesi Soğukpınar Mezarlığında toprağa verildi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN