İran'dan dikkat çeken iddia: İsrailli ajanlar ABD güçlerine saldıracak

İran'dan dikkat çeken iddia: İsrailli ajanlar ABD güçlerine saldıracak

İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, İsrailli ajanların ABD'yi İran'la savaşa sokmak için Irak'taki ABD güçlerine saldırı planladığını iddia etti.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin İran'la savaşa sokulmak istendiği iddialarını yineleyerek İsrail'in bu konuda plan yaptığını öne sürdü.

Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ı İran'a karşı savaşa sokmak için İsrail ajanlarının Irak'taki ABD güçlerine saldırılar planladığına dair istihbarat elde ettiklerini bildirdi. 

"AMERİKALILARA SALDIRI PLANLIYORLAR"

İran Dışişleri Bakanı Zarif, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Irak'tan gelen yeni istihbarat, İsrailli ajan-provokatörlerin, Trump'ı sahte bir savaş nedeni ile karşı karşıya bırakmak için Amerikalılara karşı saldırılar planladıklarını gösteriyor." ifadelerini kullandı. 

ABD Başkanı Trump'a "Tuzağa karşı dikkatli ol." diye seslenen Zarif, İran'a karşı herhangi bir saldırının sonuçlarının özellikle İsrail için ağır olacağı uyarısında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN