İstanbul Yeni Havalimanının açılışına Gül de katıldı

İstanbul Yeni Havalimanının açılışına Gül de katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.

 Dünyanın sıfırdan inşaa edilen en büyük havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet liderlerinin katılımı ile açılıyor.

Toplamda 76,5 milyon metrekarelik alan üzerine kurulan havalimanının ilk fazının açılması için 6 milyar avroluk yatırım yapıldı. Diğer etaplar yolcu artışlarına bağlı olarak 2023'e kadar tamamlanacak. Son dakika gelişmelerini haberimizden dakika dakika aktarıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, havaalanına indi, yetkililerden bilgi alıyor.

GÜL DE KATILDI

Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek açılış törenine, dünyanın dört bir yanından gelecek 50'nin üzerinde üst düzey konuk şahitlik edecek. Açılışa 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.

18-10/29/20181029_2_33154690_38561086

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN