İstanbul'da akıl almaz olay! Eşini bıçaklayıp balkondan atladı

İstanbul'da akıl almaz olay! Eşini bıçaklayıp balkondan atladı

İstanbul'da eşi ve kızını eve kilitleyen adam balkondan atlayarak intihar etti. Polisler tarafından kurtarılan yaralı kadın hastaneye kaldırılırken evde bulunan küçük kız yakınlarına teslim edildi.

Kağıthane'de yaşanan olayda koca, eşini ve kızını eve kilitledi. Kocası tarafından bıçaklanan kadın kendisini banyoya kilitleyip polisten yardım istedi. Eve gelen polisleri karşısında gören adam balkondan atlayarak intihar etti.

İstanbul'da yaşanan olayda eşiyle tartışan koca, eşini dövdü. Kavga sırasında bıçaklanan kadın, kendini evin banyosuna kilitledi. Burada polisten yardım istedi. İhbar üzerine kısa süre olay yerine gelen polis ekipleri, kapıya çalmasına rağmen yanıt alamadı. Konuşmak istemediğini belirten koca, evde bulunan pompalı tüfeği eline aldı.

İTFAİYE BALKONDAN GİRMEK İSTEYİNCE KENDİSİNİ AŞAĞIYA ATTI

Müzakereci polislerin çabaları da yanıtsız kalınca olay yerine balkondan giriş yapmak için itfaiye çağırıldı. Balkona çıkan koca 3. kattan kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan koca, hastanede hayatını kaybetti.

istanbul.jpg

KÜÇÜK KIZ YAKINLARINA VERİLDİ

Kendini atan kocanın üzerinde bulunan ev anahtarını alan ekipler, içeride mahsur kalan ve yaralanan kadını sedye ile çıkararak ambulansa aldı. Evde mahsur kalan küçük kız çocuğu da aile yakınlarına teslim edildi.

Ailenin yaşadığı binanın önüne gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. İçeride dayısının olduğunu söyleyen Ömer Şimşek, "İçeride dayım var. Esenler'den çıkıp geldim. Akrabalar telefon etti geldim. 35-40 yaşında dayım. 3 tane yeğenim var ama neredeler bilmiyorum. Durumuyla ilgili hiçbir şey söylemediler" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN