İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılarının sonra İstanbul'da kar yağışı başladı.

Kar yağışı özellikle İstanbul'un yüksek kesimlerde etkili oluyor. İstanbul'da kar yağışı tekrar başladı. Başakşehir, Beylikdüzü ve Çatalca gibi kentin batısındaki ilçeler kısa sürede beyaza büründü.

Meteoroloji, bu gece ve yarın İstanbul'da yoğun kar yağışı beklendiğini açıklamıştı.

Kentin yüksek kesimlerinde de etkili olan kar Sarıyer'de de çocuklar için eğlence kaynağı oldu. Kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan çocuklar kar topu oynadı.

istanbulkar12.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı başladı. Özellikle yüksek kesimlerde kar etkili oluyor. Kentin batısındaki Başakşehir, Beylikdüzü ve Çatalca gibi ilçeler kısa sürede beyaza büründü. Kentin yüksek kesimlerinde de etkili olan kar Sarıyer'de de çocuklar için eğlence kaynağı oldu. Kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan çocuklar kar topu oynadı.

istanbul-kara13.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KAR KALINLIĞI 20-40 CM ARASINDA OLACAK

Meteorolojiden yapılan yeni uyarıda yoğun kar yağışı beklendiğinin altı çizilerek İstanbul'daki kar kalınlığının 20-40 cm arasında beklendiği kaydedildi.

istanbul-karayagisi-jpg2.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN