Meteorolojiden yeni uyarı: İstanbul'da kar yağışı devam edecek

Meteorolojiden yeni uyarı: İstanbul'da kar yağışı devam edecek

İstanbul'da dün akşam saatlerine doğru başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Meteoroloji'den gelen yeni uyarılara göre, yağışlar İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova gibi birçok ilde yer yer yoğun olarak devam edecek.

Sıcaklıkların ani düşüşe geçmesiyle beraber özellikle İstanbul ve çevresinde yoğunlaşan kar yağışı, gece saatlerinde etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yağışlar devam edecek.

Meteoroloji'den gelen hava durumu tahminlerine göre, kar yağışının bugün ve yarın etkisini sürdüreceği bildirildi. Yer yer kuvvetini arttıracak olan yağışlarla beraber sıcaklıkların özellikle kuzey, iç ve batı kesimlerde azalmaya devam edeceği belirtildi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Meteorolojiden gelen son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu dışında Türkiye genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

karyagisi.jpg

Güney Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Gümüşhane, Tokat, Sivas, Kütahya, Çankırı, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, Çanakkale'nin iç kesimleri, Kahramanmaraş'ın yüksekleri ve Toroslar mevkii ile Ankara ve Eskişehir'in kuzey kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Batman, Siirt, Mardin ve Antalya'nın doğusunda kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

istanbul-karayagisi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN