Üsküdar'da bir araç buzlanma nedeniyle dere yatağına uçtu

Üsküdar'da bir araç buzlanma nedeniyle dere yatağına uçtu

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir araç buzlanma nedeniyle dere yatağına uçtu. Araç içinde bulunanlar hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'nin birçok yerinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma, İstanbul'da da hayatı olumsuz etkiledi. Üsküdar'ın Çengelköy semtinde bir araba buzlanma nedeniyle dere yatağına uçtu.

Araç içinde bulunan kişileri hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

istanbulkaza.jpg

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İstanbul'daki trafik yoğunluğu yüzde 85'e kadar çıktı.

METEOROLOJİ'DEN KRİTİK UYARI

Hava sıcaklıkları bazı illerde eksi derecelere düşerken, Meteoroloji'den de peş peşe kritik uyarılar geldi.

Yeni hafta ile birlikte Meteoroloji'den de peş peşe kritik uyarılar geldi. Yetkililer, soğuk havanın devam edeceğini ve ülke genelinde hava durumunun mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında olacağını duyurdu.

DON VE BUZLANMAYA DİKKAT!

Karadeniz, Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde hafif, Marmara bölge genelinde orta, diğer yerlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığının yurt genelinde Perşembe günü itibariyle artacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN