İstanbul'da beklenen kar yağışı kente giriş yaptı

İstanbul'da beklenen kar yağışı kente giriş yaptı

Trakya'da başlayan kar yağışı İstanbul'a geldi. Yağış Avrupa yakasında Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Silivri taraflarında, Anadolu yakasında ise Maltepe ve Aydos Ormanı civarında etkili oluyor.

İstanbul'da beklenen kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde başladı. Yağış Avrupa yakasında Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Silivri'de, Anadolu yakasında ise Maltepe'nin yüksek kesimleri ve Kartal Aydos Ormanı etkili oldu.  

Sabahı n  erken saatlerinde Trakya'da başlayan kar, İstanbul'a giriş yaptı. Hava sıcaklığının da düşmesi beklenen İstanbul'da kar yağışının öğle saatlerinden sonra şiddetini artıracağı uyarısında bulunuldu.    

TRAFİK YOĞ UNLUĞU i YÜZDE 65'E ÇIKTI

Başlayan kar yağışı nedeniyle araçlarında seyir halinde olan sürücüler, zaman zaman zor anlar yaşarken kentteki trafik yoğunluğu İBB'nin CebTrafik uygulamasına göre saat 11.13 itibarıyla yüzde 65 olarak kaydedildi. 

Meteoroloji'nin verilerine göre kar yağışı perşembe günü İstanbul, Bursa, Kocaeli'nin yanı sıra İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde etkisini artıracak.     

  

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN