İşte Reina'ya saldıran terörist: İçeri girerken yeni görüntüleri ortaya çıktı | Video

İşte Reina'ya saldıran terörist: İçeri girerken yeni görüntüleri ortaya çıktı | Video

Son dakika haber: Ortaköy'de ünlü eğlence mekanı Reina'ya saldıran teröristin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kaydında elinde uzun namlulu silah, yüzü kapalı, sırt çantalı saldırgan kulüp kapısında görülüyor. Güvenlik uzmanları, daha önce keşif yapıldığını ve saldırganın profesyonel olduğunu belirtti. Polis ekipleri saldırganı bulmak için çalışmalarını iki ilçede yoğunlaştırdı. Polis saldırgana ait en net fotoğrafı yayınladı.

Yeni yılın gelişini kutlamak için Reina'ya giden sivillere ateş açan ve 39 kişiyi öldüren teröristin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde, elinde uzun namlulu silah, yüzü kapalı, sırt çantalı saldırgan kulüp kapısında görülüyor. Saldırganın kapıda bekleyenlere ateş açıp içeri girdiği görülüyor.

İŞTE O ANLAR

SALDIRGANIN EN NET FOTOĞRAFI

Ortaköy'de, yeni yılın ilk saatlerinde, bir gece kulübüne saldırı düzenleyen kişiye ait polisin elindeki en net fotoğrafı ortaya çıktı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan saldırganın güvenlik kameraları görüntülerinden elde ettiği fotoğrafı basın mensuplarıyla paylaştı. Saldırganın kimliğini tespit etmek için çalışmalar sürdürülüyor.

TERÖRİSTLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN DETAY

Teröristin olay yerine gelişi, soğukkanlı tavrı, ateş ederek içeri girmesi, alçak katliam sonrası üstünü değiştirip kaçabilmesi nedeniyle daha önce keşif yapıldığı şüphesi değerlendiriliyor. İlk bilgiler olay anında teröristin yalnız olduğu yönünde. Ancak planlama ve keşif için yardım aldığı ihtimali de araştırılıyor.

17-01/01/1-1483294587.jpg

ÇALIŞMALAR İKİ YERDE YOĞUNLAŞTI

Polis ekipleri saldırganı bulmak için çalışmalara devam ederken operasyonların iki noktada sürdüğü öğrenildi. Zeytinburnu'ndan taksiye binerek Ortaköye bildirilen teröristi bulmak için bazı adreslere baskınlar yapıldı.

NOEL BABA KIYAFETİ GİYDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Saldırı sonrası ilk dakikalarda teröristin içeride Noel Baba şapkası taktığı iddia edilmişti. Başbakan Binali Yıldırım ise Noel Baba kıyafeti iddiasının doğru olmadığını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar, bize verdikleri bilgiler çerçevesinde 1 kişi olduğu belirtiliyor. Bir mont, palto şeklinde içeriye silahla tarayarak girmiş. Ondan sonra içeride farklı bir giysiyle dışarı çıkmaya çalışmış olduğuna yönelik bilgi var. Bilgilerin değerlendirilmesi devam ediyor. Saldırgan katilin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

SALDIRGANIN ORTAYA ÇIKAN İLK VİDEOSU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN