Zeytinburnu ve Kuruçeşme'de Reina saldırganı aranıyor | Son dakika haberleri

Zeytinburnu ve Kuruçeşme'de Reina saldırganı aranıyor | Son dakika haberleri

İstanbul Ortaköy'de meydana gelen terör saldırısı şüphelisinin yakalanması için polis ekiplerince sürdürülen çalışmalardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Vatandaşların yaptığı ihbar üzerine Kuruçeşme'ye ekipler sevk edildi. Ayrıca saldırganın Zeytinburnu'ndan taksiye bindiği öğrenildi. Terörle mücadele ekiplerinin Zeytinburnu'nda bazı adreslere baskın yaptığı bildirildi.

İstanbul Ortaköy'de bir gece kulübünde meydana gelen terör saldırısı şüphelisinin yakalanması için polis ekiplerince başlatılan çalışmalar sürüyor.

Konuya ilişkin her ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Beşiktaş Kuruçeşme'deki Muhtar Hüseyin Sokak'ta saldırganın eşkaline uygun bir şüphelinin olduğu yönünde ihbar üzerine, bölgeye Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile özel harekat ekipleri sevk edildi.

Ekipler, söz konusu eşkale uygun kişinin bulunması için bölgede kapsamlı çalışma başlattı.

BAZI ADRESLERE BASKIN YAPILDI

Habertürk'ün haberine göre Reina'yı kana bulayan teröristin, saldırıdan önce taksiye Zeytinburnu'ndan bindiği ve direk gece kulübünün bulunduğu Ortaköy'e geçtiği öğrenildi. Bu bilginin üzerine Zeytinburnu'nda bazı adreslere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından baskın yapıldı.

 

İSTANBUL/AJASLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN