İTÜ mezunu Halit Ayar kimdir? Halit Ayar’ı kim neden öldürdü? Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

İTÜ mezunu Halit Ayar kimdir? Halit Ayar’ı kim neden öldürdü? Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Taksim’de bulunan İstiklal Caddesi üzerinde 23 yaşındaki İTÜ mezunu Halit Ayar’ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili yakalanan 2 cani, tutuklanarak cezaevine konuldu. Peki yakınlarının büyük üzüntüyle karşıladığı Halit Ayar’ı kim, neden ve nasıl öldürdü? İşte gelişmeler…

İTÜ mezunu Halit Ayar’ın öldürülme görüntüleri, kamuoyunda büyük sarsıntı yaşattı. Henüz 23 yaşındayken katledilen Halit Ayar, 2 zanlı tarafından öldürüldü. Cinayetin sebebi ise haberi duyanlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika haberine göre o 2 zanlı tutuklandı. Detaylar karar.com’da…

2 ZANLI TUTUKLANDI

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle alakalı güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı. Ayrıca Halit Ayar’ı bıçaklayarak öldürdüklerinden dolayı gözaltında bulunan E.Y. (27), E.K (27) yağmaya teşebbüs ve kasten öldürme suçlarından tutuklanmaları talebiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19-09/09/1.jpg

HALİT AYAR’I KİM, NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

İki arkadaşıyla beraber oturduğu Tünel tramvay durağında para isteyen kişilere olumsuz cevap veren Halit Ayar, uğradığı bıçaklı saldırının ardından hayatını kaybetti. Aynı olayda arkadaşı da yaralanmıştı.

19-09/09/2.jpg

HALİT AYAR'LA İLGİLİ GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İTÜ mezunu Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ayar ve arkadaşlarıyla konuşan şüphelilerden E.Y. yanındaki bıçağı çıkarıyor. Ayar’ın arkadaşı bıçağı görünce kaçarken, Ayar da şüphelileri sakinleştirmeye çalışırken bıçak darbesi alıyor. Başka bir kamerada da Ayar’ın yere düştüğü ve şüphelilerin bir süre başında bekledikten sonra hızla olay yerinden kaçtıkları görülüyor.

19-09/09/3.jpg

CEZAEVİNDEN 'İYİ HAL' SEBEBİYLE İZİN ALMIŞ

27 yaşındaki E.Y.'nin 2014’te 'Tehdit ve gasp' suçundan tutuklanarak cezaevine girdiği 2016’da da Kırklareli Açık Cezaevi'ne yollandığı bilgisi paylaşıldı. Cezaevindeki 'iyi hali' nedeniyle E.Y.'nin 2 Eylül tarihinde izin verildiği öğrenildi. E.Y.'nin 15 suçtan kaydının bulunduğu belirtildi. 27 yaşındaki E.K.'nin de 2019’un başında 'Gasp' suçundan cezasını yatarak tahliye olduğu aktarıldı. E.K.'nin de 10 suçtan kaydının olduğu kaydedildi.

 

19-09/09/4.jpg

19-09/09/5.jpg

19-09/09/6.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN