İYİ Partili vekil saldırılardan Bahçeli'yi sorumlu tuttu: Suç duyurusunda bulunacağım

İYİ Partili vekil saldırılardan Bahçeli'yi sorumlu tuttu: Suç duyurusunda bulunacağım

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, gazetecilere ve siyasilere yapılan saldırılarla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda Orhan Uğuroğlu, Afşin Hatipoğlu gibi gazetecilerin saldırıya uğraması, Karar Gazetesi yazarlarına yönelik ağır hakaretler, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Yeniçağ'a "Fitneçağ" demesi gibi birçok olay yaşandı. Tüm bu olayların arkasından Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik de suskunluğunu bozdu ve Devlet Bahçeli'ye karşı sert açıklamalarda bulundu. 

"AZMETTİRME SUÇUNDAN HAKKINIZDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Önce Afşin Hatipoğlu ile başlayan daha sonra Selçuk Özdağ ve Orhan Uğuroğlu ile devam eden saldırı silsilelerini kast eden Çelik, "Sn. Dr. Devlet Bahçeli şunu iyi bilin ki; Yeniçağ gazetesi ve yazarlarını gazetelere verdiğiniz ilanlarla, yaptığınız konuşmalarla, attığınız tweetlerle hedef gösterip yapılan saldırıları azmettirdiğiniz için Türk milliyetçisi kurum ve şahıslara yapılan saldırıları azmettirmekten yargılanacaksınız. Türk milliyetçilerine saldırıları azmettirmek suçunu işlemekten hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" dedi. 

Çelik, "Hiç şüpheniz olmasın ki; Türk milliyetçilerine karşı kabul edilemez duruşu ile yargılanmış bir siyasi figür olarak Ülkücü Hareket tarihinde layık olduğunuz yeri alacaksınız. Sn. Dr. Devlet Bahçeli; siz de çok iyi biliyorsunuz ki, Ülkücü Hareketin 12 Eylül öncesi bölücü ve Marksistlere karşı verdiği mücadelede binlerce şehidi ve gazisi var. Bu süreçte Türk milliyetçileri hapis yattı, işkence gördü, yargılandı ve ağır bedeller ödedi. Siz bu mücadele yıllarında Türk milliyetçilerinin hasımlarıyla muhatap olup bir fiske dahi yediniz mi? Veya bir fiske attınız mı?

"KONUŞMAYA BİLE HAKKINIZ YOK"

Bir gün emniyette veya adliyede ifade verdiniz mi? Hal böyleyken; ömrü mücadeleyle geçmiş, bedel ödemiş Türk milliyetçilerine tavrınızı kabullenmemiz asla mümkün olamaz! 12 Eylül öncesi Dev Yol, THKP vs gibi kanlı cinayet şebekelerine karşı sesini fısıltı olarak bile duymadığımız sizin, bırakın Türk milliyetçilerine üst perdeden seslenip parmak sallamayı, konuşmaya bile hakkınız yoktur" diyerek Bahçeli'ye karşı sert ifadeler kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN