Selçuk Özdağ'dan Bahçeli'ye çağrı: Ortaya çıkarın ben siyaseti bırakacağım

Selçuk Özdağ'dan Bahçeli'ye çağrı: Ortaya çıkarın ben siyaseti bırakacağım

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ uğradığı saldırıyla ilgili "Bilindik bir numara" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye çağrı yaptı: İçişleri Bakanlığı elinizde, Adalet Bakanlığı elinizde… Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım ve bütün Türkiye’den özür dileyerek Türkiye’yi terk edeceğim ama siz siyaseti bırakacak mısınız?

Saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Bilindik bir numara" iddiasına cevap verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı saldırı için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “bildik bir numaradır” iddialarına, "Siz şu an Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı gibisiniz. Hatta ortaksınız hatta zaman zaman Cumhurbaşkanı siz oluyorsunuz. İçişleri Bakanlığı elinizde, Adalet Bakanlığı elinizde… Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım ve bütün Türkiye’den özür dileyerek Türkiye’yi terk edeceğim ama siz siyaseti bırakacak mısınız?” karşılığını verdi

Özdağ, Youtube üzerinden yayın yapan gazeteci Fatih Portakal’a konuk olarak, soruları yanıtladı. Uğradığı saldırı sonrası MHP Lideri Bahçeli'nin sözlerini ispat etmesi için çağrıda bulunan Özdağ, şunları söyledi:

"ZAMAN ZAMAN CUMHURBAŞKANI SİZ OLUYORSUNUZ"

"Bahçeli’nin iddiasını ispatlaması durumunda özür dileyerek, Türkiye’yi terk edeceğini dile getiren Özdağ, “Sayın Bahçeli 20 sene milletvekilliği yaptı, 3 buçuk yıl başbakan yardımcılığı yaptı ve kendisi bu iddiasını ispat edecek. Biz evimize kamera koymuş muyuz? Kamera koysak benim sırtımı çeker, karşıdaki olayı yapanların yüzünü çeker, Burada karşıdaki olayı yapanların sırtını çekmiş benim yüzümü çekiyor. Kaçarken onların yüzü görünüyor, karşı apartmanlardan çekilmiş. Tabi kimyaları bozuldu. Bir oyunları vardı. Şimdi benim bir teklifim var. Bakın Sayın Bahçeli, madem ki ben koydum, madem ki bu olayı ben yaptım, 17 dikişi ben attırdım, iki dakika ile ölümden döndüm, kolum parmaklarım kırıldı, bu şekilde bir talimat vererek bunları yaptırdım kendime. Orhan Bey’e de, Afşin Bey’e de yaptırdım. Bakın hükümeti destekliyorsunuz. Siz şu an Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı gibisiniz. Hatta ortaksınız hatta zaman zaman Cumhurbaşkanı siz oluyorsunuz. İçişleri Bakanlığı elinizde, Adalet Bakanlığı elinizde… Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım ve bütün Türkiye’den özür dileyerek Türkiye’yi terk edeceğim ama siz siyaseti bırakacak mısınız?” 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN