İzmir'de bir kadın silahlı saldırı sonucu öldürüldü

İzmir'de bir kadın silahlı saldırı sonucu öldürüldü

İzmir Konak'ta yaşayan 50 yaşındaki Kader Erenuluğ, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Genç kadın hayatını kaybetti, polis saldırıyla ilgili inceleme başlattı. Çok sayıda suç kaydı bulunan O.B. ise şüpheli olarak aranıyor.

İzmir'in Konak ilçesinde bir kadın evinde silahla başından vurularak öldürüldü. Güney Mahallesi 1148/1 Sokak'ta yaşayan Kader Erenuluğ'un (50), evinden silah sesi duyan komşuları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Erenuluğ'un yaşadığı dairenin giriş kısmında başından silahla vurularak öldüğü belirlendi.

19-01/04/20190104_2_34245576_40418000.jpg

KIZIYLA BİRLİKTE YAŞIYORDU

Erenuluğ'un cesedi evde yapılan incelemenin ardından, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırma sonucu, Erenuluğ'un kızıyla birlikte yaşadığı çok sayıda suç kaydı bulunan O.B'nin (36) otomobille olay yerinden ayrıldığı tespit edildi.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.

İZMİR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN