Jandarma Genel Komutanlığı memur personel alımı başvuru tarihleri

Jandarma Genel Komutanlığı memur personel alımı başvuru tarihleri

Jandarma Genel Komutanlığı, 32'si kadrolu memur, 9'u sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 28 Aralık 2020 günü başlayan Jandarma memur personel alımı başvuruları, 15 Ocak 2021 saat 17.00'de sona erecek. İşte başvuru sayfası...

Jandarma Genel Komutanlığı memur personel alımı başvuru şartları belli oldu. Adayların, 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girmiş olması ve aranan unvanlar için ilgili puan türünden en az 60 puan almasına bakılacak. Komutanlıkta görev alacak 32'si devlet memuru, 9'u sözleşmeli olmak üzere 41 personel alınacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, ilgili yönetmelik doğrultusunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi açıktan atama yoluyla; Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere 10 unvanda 32 açıktan devlet memuru temini yapılacak. Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığına, açıktan temin yoluyla 8 unvanda 9 sözleşmeli personel de alınacak.

JANDARMA KOMUTANLIĞI KADROLU MEMUR ALIMI BAŞVURU EKRANI

Jandarma Genel Komutanlığı iş ilanı metni, www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.kamuilan.ailevecalisma.gov.tr internet sitelerinde yayımlanacak.

Başvurular sadece, vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacak.

İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacak.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi'ne e-Devlet kapısı üzerinden e-Devlet şifresi, mobil imza, e-imza, TC kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisiyle giriş yapılacak.

JANDARMA KOMUTANLIĞI MEMUR PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

28 Aralık 2020 Pazartesi günü başlayan başvurular, 15 Ocak 2021 Cuma günü saat 17.00'de sona erecek.

e-Başvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesi ve sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adreslerinden ilan edilecek.

JANDARMA KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI BRANŞ DAĞILIMI

1-7218-vert.jpg

JANDARMA MEMUR ALIMI İLANI

20201228-4-3-page-001.jpg

20201228-4-3-page-002.jpg

20201228-4-3-page-003.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN