Kaftancıoğlu'nun tepkisini çeken kitabın yazarı Necati Özkan: Sadece iletişimci gözüyle bakıyorum

Kaftancıoğlu'nun tepkisini çeken kitabın yazarı Necati Özkan: Sadece iletişimci gözüyle bakıyorum

Canan Kaftancıoğlu'nun, 'Kendini kahramanlaştırmaya çalışan profesyonel' diyerek eleştirdiği İmamoğlu'nun seçim koordinatörü Necati Özkan ilk kez konuştu. Özkan, "Ben iletişimci gözüyle bakıyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun kampanya sürecini anlatan ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun tepkisini çeken “Kahramanın Yolculuğu” isimli kitabın yazarı Necati Özkan, kitabın temel amacının politik olmadığını, iletişim alanında çalışanlara hitap ettiğini söyledi.

Cumhuriyet'ten Leyla Kılıç'ın haberine göre, Ekrem İmamoğlu’nun kampanya sürecini anlatan ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun tepkisini çeken “Kahramanın Yolculuğu” isimli kitabın yazarı Necati Özkan, kitabın temel amacının politik olmadığını, iletişim alanında çalışanlara hitap ettiğini söyledi. Parti içerisinde ve kamuoyunda tartışma yaratan kitapta CHP’nin bu zamana kadar ki seçim kampanyalarını eleştiren Özkan, İmamoğlu ile yürütülen kampanya için “Son 10 yılda bu denli ilham verici hiçbir kampanya olmadı. Bu kitapta da bunu anlatıyorum. Bu kitap bir profesyonel bakış açısının kitabıdır” dedi.

Önsözü Ekrem İmamoğlu’na ait olan kitapta CHP’nin seçim stratejisi eleştiriliyor. Yazar Özkan, “CHP’nin kampanya anlayışı, seçimden birkaç hafta önce bulunan bir slogan ve şarkıya dayanan; seçimler arası dönemde yine kendi rutinine dönen bir anlayıştı. İletişimde devamlılık ve istikrar bu anlayışa ters geliyordu” diyor.

SIRALAMADA KAFTANCIOĞLU'NU 9. SIRAYA KOYDU

Kitapta kimlerin hangi görev aldığına da yer verilirken, birinci sırada gelen İmamoğlu’nun ardından ikinci Necati Özkan ve ardından Murat Ongun geliyor. İttifak ortağı İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu ismi 6’ncı sırada yer alırken, 31 mart seçimlerinde aday belirleme sürecinde yaşanan tartışmalar nedeniyle 28 Ocak’ta sosyal medya hesabından istifa eden ve ardından tekrar sosyal medyadan istifa kararından vazgeçtiğini duyuran Canan Kaftancıoğlu’nun isminin 9’uncu, yani son sırada yer alması dikkat çekiyor.

Kaftancıoğlu’nun, kitap için söylediği “Kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!” sözlerine yanıt vermeyen Necati Özkan, “Siyasetçilerin, akademisyenlerin başka bakış açısı olabilir. Bu kitapta bütün anlattıklarımı iletişimci bakış açısıyla anlatıyorum” dedi. 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN