Kanser savaşçısı Neslican Tay yoğun bakıma kaldırıldı, Twitter'da kan bağışı kampanyası başlatıldı

Kanser savaşçısı Neslican Tay yoğun bakıma kaldırıldı, Twitter'da kan bağışı kampanyası başlatıldı

Kansere karşı verdiği savaşı sosyal medyadan duyuran, yaşadığı tüm zorluklara mücadele edeceğini belirterek herkese umut aşılayan kanser savaşçısı Neslican Tay, yoğun bakıma kaldırıldı. Tay'a destek vermek isteyen sosyal medya kullanıcıları ise Twitter'da kan bağışı kampanyası başlattı.

Sosyal medyada kansere karşı verdiği mücadele ile tanınan Neslican Tay'ın yoğun bakıma kaldırıldı.

Kanser tedavisi gören ve yoğun bakıma kaldırılan Tay için sosyal medyadan paylaşılan destek mesajlarının ardından Medipol Sağlık Grubu'ndan açıklama yapıldı.

Açıklamada "Neslican Tay için değerli hocalarımız ve ekip arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. İnşallah Neslican bir kez daha ne kadar güçlü olduğunu bizlere gösterecek" ifadeleri yer aldı.

"SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Tay'ın İstanbul Bağcılar'da bulunan Medipol hastanesinde tedavi altında olduğu bilgisi verildi. Neslihan Tay, sosyal medyadan konuya ilişkin bir video mesaj paylaştı. Tay, mesajında savaşmaya devam edeceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN