Kanseri yenen kızını beysbol sopasıyla öldürdü

Kanseri yenen kızını beysbol sopasıyla öldürdü

ABD'nin New York eyaletinde yaşayan Ryan Lawrence bir yaşındaki kızının kanseri yendikten sonra gördüğü ilgiyi kıskandığı için beysbol sopasıyla öldürdü.

ABD'de yaşayan 1 yaşındaki Madox, babası Ryan Lawrence tarafından beysbol sopasıyla öldürüldü. Lawrence, kızının kanseri yendikten sonra gördüğü ilgiyi kıskandığı için kızını öldürdüğünü itiraf ederek herkesi şoke etti. 

Göz kanserini yenen kızını beysbol sopasıyla dövdükten sonra cesedini yakarak olayı örtbas etmeye çalışan ancak kısa süre sonra yakalanan 25 yaşındaki baba, gözaltına alındıktan sonra vahşi cinayeti itiraf etti. 

Katil zanlısı baba, 25 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak. 

16-09/22/thrt

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN