Kar beklerken lodosa yakalandık, bilançosu ağır oldu

Kar beklerken lodosa yakalandık, bilançosu ağır oldu

Türkiye kar beklerken İçanadolu'da fırtına ve şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Fırtınadan en çok Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir ve Niğde etkilendi.

Şiddetli rüzgarın neden olduğu fırtına sonucu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir ve Niğde'de ağaçlar yıkıldı, çatılar uçtu, yangın çıktı. Niğde'de ise bir caminin minaresi yıkıldı.

Kırıkkale merkezde Büyük Şehir Parkı'ndaki bazı ağaçlar fırtına nedeniyle devrildi. Devrilen ağaçlardan biri, parktaki kafenin üzerine düştü. Belediye ekipleri, devrilen ağaçların temizlenmesi için çalışma başlattı.

kirikkale-kayseri-kirsehir-ile-nigdede-firtina-hayati-olumsuz-etkiledi3.jpg

Kayseri'de dün akşam başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle kent merkezinde 3 çatı uçtu, 3 tabela devrildi, ağaçlar yıkıldı.

Kırşehir'de de dün akşam başlayan şiddetli rüzgar, şehrin bazı yerlerinde enerji nakil hatlarının kopması sonucu küçük çaplı yangınlara neden oldu. Merkeze bağlı Dedeli köyünde balyalar, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir kereste deposunda odunlar yandı. Dinekbağı bölgesinde kavaklık alanlarda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

kirikkale-kayseri-kirsehir-ile-nigdede-firtina-hayati-olumsuz-etkiledi1.jpg

Kaman ilçesinde de köpek barınağında çıkan yangına Kaman Belediyesi itfaiye ekibi müdahale etti.

Niğde'nin Çiftlik ilçesinde Merkez Camisi'nin minaresi yıkıldı. Minare, cami yakınındaki İdris Bay'a ait evin bir bölümüne zarar verdi. Valilik, sosyal medya hesaplarından vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

kirikkale-kayseri-kirsehir-ile-nigdede-firtina-hayati-olumsuz-etkiledi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN