Ortalık savaş alanına döndü! Lodos çatıları uçurdu

Ortalık savaş alanına döndü! Lodos çatıları uçurdu

Bursa'da etkili olan kuvvetli lodos ortalığı savaş alanına çevirdi. Rüzgarın etkisiyle iş yerlerinin çatıları uçtu, bir kişi yaralandı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi, Otosanti'deki iş yerlerinin çatıları şiddetli lodos nedeniyle uçtu. Şiddetli rüzgar sırasında oluşan küçük çaplı hortum sebebiyle 20 ayrı iş yerinin çatısı uçtu.  Uçan çatılar nedeniyle 19 araçta maddi hasar meydana geldi.

İş yerlerinin tavanları ve çevre ise drone ile havadan görüntülendi. Görüntülerle birlikte lodosun etkileri daha net görüldü.

bursalodos-jpg12.jpg

Bunun üzerine bölgeye itfaiye, zabıta, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

bursalodos-jpg13.jpg

Yaralanan kişi, çevredeki bir hastaneye kaldırıldı.

bursalodos-jpg4.jpg

Sanayi sitesinde güvenlik önlemi alan ekipler, hasar tespit çalışması başlattı.

bursalodos-jpg1.jpg

 Aracını tamir için orada bulunan Kenan Özsoy (38) başına düşen çatı saçından ağır şekilde yaralanıp 112 ambulansıyla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN