Efe Güray kimdir? Ne zaman ve neden öldü? Beren Saat ilk aşkını unutmadı

Efe Güray kimdir? Ne zaman ve neden öldü? Beren Saat ilk aşkını unutmadı

Beren Saat, 2004 yılında trafik kazası sonucu kaybettiği sevgilisi Efe Güray'ı unutmadı. Sosyal medyadan merhum sevgilisinin fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Benim kahramanım" notunu düştü. Çift, 2001-2004 yılları arasında aşk yaşamıştı. İşte, Efe Güray biyografisi...

Beren Saat, çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı olan Efe Güray'ı yaş gününde andı. Beren Saat'in ünlenmesine vesile olan 'Türkiye'nin Yıldızları' yarışmasına katılmasına teşvik eden ve yarışma boyunca kendisini hiç yalnız bırakmayan Efe Güray, elim bir trafik kazası sonucu 19 yaşında hayatını kaybetmişti. Eski sevgilisi Efe Güray'ın her doğum gününde paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Beren Saat, bu alışkanlığı bozmayarak Efe Güray'ın 36. yaşını sosyal medyadan kutladı.

2021-05-10-173049-001.jpg
Efe Güray ve Beren Saat

EFE GÜRAY'IN HAYAT HİKAYESİ

1985 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladı. TED Ankara Koleji'nden mezun oldu. Vefat ettiği sırada Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde lisans öğrencisiydi. Spordaki ve derslerindeki başarılarıyla öğrenimini burslu olarak sürdürüyordu.

Oyuncu Beren Saat ile ünlü olmadan önce aşk yaşadı. Çocuk yaşlardan beri birbirlerini tanıyan Beren Saat ile Efe Güray çifti, 2001 yılında ilişkiye başladı.

Beren Saat, Başkent Üniversitesi İşletme bölümünde öğrenci olduğu sırada, sevgilisi Efe Güray'ın desteğiyle 2004 yılında Show TV'de yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı yetenek yarışmasına katıldı ve başarılı olarak hayatında yeni bir sayfa açtı. Şöhret basamaklarını adım adım çıkan Beren Saat, Efe Güray'ın ölümüyle sarsıldı.

EFE GÜRAY NASIL ÖLDÜ?

2004 yılında trafik kazası geçiren Efe Güray, 19 yaşında hayatını kaybetti.

Beren Saat, yıllar sonra verdiği bir röportajda Efe Güray ile ilgili şunları söyledi: "Hayatımın aşkı. O da TED'dendi. 3 yıldır birlikteydik. Hem arkadaştık hem aşık. Bir dakikamız ayrı geçmiyordu. Benden bir yaş küçüktü ama çok olgundu."

5cd5333cae298b8e90ca95cf.jpg
Efe Güray ve Beren Saat

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN