Hakan Sabancı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte merak edilenler

Hakan Sabancı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte merak edilenler

Cemiyet hayatının son dönem popüler isimlerden Hakan Sabancı, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle biliniyor. Giyim tarzıyla da beğeni toplayan iş insanı, Kanyon ve İstinye Park alışveriş merkezlerinde vakit geçirmeyi seviyor. İşte, Hakan Sabancı biyografisi...

Hakan Sabancı, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da ailesiyle olan fotoğraflara sıklıkla yer veriyor. Spor yapmayı ihmal etmeyen sosyetenin yıldız ismi, fit görüntüsüyle dikkat çekiyor. Daha önce adı birçok isimle anılan Hakan Sabancı'nın son dönemde oyuncu Merve Boluğur ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Öte yandan model ve oyuncu Aygün Aydın, ünlü iş insanıyla sevgili olduklarını fakat kendisinin terk edildiğini ileri sürerek bazı paylaşımlarda bulundu. İddiaları reddeden Hakan Sabancı'nın dava açması sonucu 20 gün cezaevinde yattı.

118401819-2632827053702170-6472479176707005018-n.jpg
Hakan Sabancı

HAKAN SABANCI'NIN HAYATI

14 Şubat 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Hakan Sabancı aslen Kayseri Talaslıdır.

Hakan Sabancı, cemiyet hayatının ve iş dünyasının önde gelen ailelerinden Sabancı ailesi mensubudur. Dedesi Hacı Sabancı ile merhum Sakıp Sabancı kardeştir.

Annesi Arzu Sabancı ve babası Ömer Sabancı'nın üç çocuğundan biridir. Hacı Sabancı'nın kardeşi, Kerim Sabancı'nın abisidir.

İlkokul, ortaokul, lise eğitimini Türkiye'de tamamladı. Üniversite eğitimini ABD'de ekonomi üzerine aldı. Türkiye'ye döndükten sonra iş hayatına atıldı.

hakansabanci-80096377-120385829442452-7267763572046362879-n.jpg
Hacı Sabancı ve Hakan Sabancı

ÖZEL YAŞAMI

1991 doğumlu olan şarkıcı Hakan Sabancı, 2021 yılı itibarıyla 30 yaşındadır ve bekardır.

Geçmiş dönemde; Model Dila Pekdemir, manken Lara Surol, Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, şarkıcı Hadise, Murat Boz'un eski eşi Eliz Sakuçoğlu, manken Didem Soydan, model Cansu Melis Karakuş, model Asia Valente, oyuncu Serenay Aktaş, model Irmak Atuk ile aşk yaşadı. Aslıhan Karalar ile evlilik yolunda ciddi adımlar atmasına karşın çift nikah masasına oturmadan ayrıldı. Son dönemde oyuncu Merve Boluğur ile beraber olduğu magazin kulislerinde konuşuldu. Hakan Sabancı ile bir dönem sevgili olduklarını iddia eden model ve oyuncu Aygün Aydın, Hakan Sabancı'ya yönelik sözleri nedeniyle toplam 20 günlük hapis cezasına çarptırıldı.

Beşiktaş taraftarıdır. Futbolla ve basketbolla yakından ilgilenmektedir.

Hakan Sabancı 1.75 metre boyunda, 63 kilo ve kova burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @hakansabanci, Twitter'da @hakansabanci kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN