Ahmet Baran Çetin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne? İşte merak edilenler

Ahmet Baran Çetin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne? İşte merak edilenler

Yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Ahmet Baran Çetin, 2 yıl aşk yaşadığı Merve Terim ile 2011 yılında nikah masasına oturdu. 2014 yılında 6,5 aylık doğan oğulları 'Yaman', gözlerindeki sağlık sorunu nedeniyle ABD'de bir süre tedavi gördü. Çift, 2021 yılında ikinci çocuklarını henüz anne karnındayken kaybetti. İşte, Ahmet Baran Çetin biyografisi...

Aslen İzmirli olan Ahmet Baran Çetin'in hayat hikayesi bilgi bulunmuyor. Restoran işletmeciliği üzerine çalışan Ahmet Baran Çetin, yurt içinde ve yurt dışında birçok girişimde bulundu. Fatih Terim'in kızı Merve Terim ile evli olan ünlü iş insanı, kayınpederinin kebapçı Selahattin Aydoğdu ile yaşadığı kavgada silahla hafif yaralama ve tehdit iddiasıyla yargılandı.

merveterimcetin-104278685-172650134279585-1234941694752183123-n.jpg
Merve Terim Çetin ve Ahmet Baran Çetin

AHMET BARAN ÇETİN'İN EŞİ MERVE TERİM, BEBEĞİNİ KAYBETTİ

2014 yılında 'Yaman' adında bir erkek çocuk dünyaya getiren, geçtiğimiz haftalarda da ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyuran Merve Terim Çetin, karnındaki bebeğini kaybettiğini açıkladı. "Ben en çok anne olmayı sevdim" diyen deneyimli psikolog, zorlu bir hamilelik geçireceğini ve risklerinin olduğunu kabul etmişti.

Hamileliği ile ilgili risklerin olduğunu da belirten Merve Terim Çetin bebeğini kaybettiğini, "Sesim, soluğum, sevincim, heyecanım kesildi. Bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diyerek başladığım hikayenin sonu maalesef güzel bitmedi" sözleriyle sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

ERKEN DOĞUM YAPMIŞTI

Merve Terim Çetin, ilk hamileliğini yaşadığı dönemde kardeşi Buse Terim'in düğün günü hastaneye kaldırılmıştı. Erken doğum riski nedeniyle hastaneye götürülen ünlü isim, sezaryen doğum ile 6,5 aylıkken doğum yapmıştı.

Üzücü haberi alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de dördüncü kez dede olmaya hazırlanıyordu. Deneyimli teknik adamın; 'Naz', 'Nil' ve 'Yaman' adlarında 3 torunu bulunuyor.

merveterim294858-7.jpg
Ahmet Baran Çetin, Yaman Çetin, Merve Terim Çetin

AHMET BARAN ÇETİN'İN HAYAT HİKAYESİ

Ahmet Baran Çetin İzmir'de dünyaya geldi.

2011 yılında Fatih Terim'in kızı Merve Terim (d.1984) ile evlendi.

Çift, 2014 yılında dünyaya gelen erkek çocuklarına 'Yaman' adını verdi.

Yaman Çetin'in gözlerindeki sağlık sorunu nedeniyle ABD'ye giden Merve Terim ile Ahmet Baran Çetin çifti, hayatını süre burada sürdürdü.

Türkiye'de yeme-içme sektöründe birçok firma kuran iş insanı, Miami'nin Let's bölgesinde bir restoran açtı.

Ahmet Baran Çetin'in hayatı hakkında pek bilgi bulunmuyor.

fatih-terim-dorduncu-kez-dede-oluyor-14378475-osd.jpg
Volkan Bahçekapılı, Buse Terim Bahçekapılı, Fulya Terim, Fatih Terim, Ahmet Baran Çetin, Merve Terim Çetin

SİLAHLA YARALAMA İDDİASIYLA HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

2017 yılında Merve Terim'in babası Fatih Terim ile eşi Ahmet Baran Çetin hakkında, İzmir'in Alaçatı ilçesinde kebapçı Selahattin Aydoğdu'nun mekanını silahla bastıkları gerekçesiyle iddianame düzenlendi.

Silahla basit yaralama suçundan ceza alması istenen davada, Fatih Terim tanık olarak ifade verdi.

Ünlü teknik direktör mahkemede, "Olay günü Bodrum'da bulunan yazlığımda tatildeydim. Selahattin Aydoğdu'nun damadıma ve kızıma yönelik tacizlerini duyunca kendisini aradım. Benimle hakaret içerikli konuşup telefonu kapattı. Ben de yanıma iki damadımı ve şoförümü alarak İzmir'e gittim" diye konuştu.

Fatih Terim sözlerine şöyle devam etti: "Selahattin Aydoğdu'nun mekanına gittim. Kendisine önce bir yumruk, ardından da tokat attım. Daha sonra damatlarımla birlikte olay yerinden ayrıldım. Damatlarım kimseye vurmadı, aksine beni sakinleştirmeye çalıştılar."

İddianeme kapsamında, Ahmet Baran Çetin ve Volkan Bahçekapılı hakkında iki kez 'silahla basit yaralama', birer kez 'silahla kemik kırığı olacak şekilde yaralama', 'mala zarar verme' ve 'silahla yaralamaya teşebbüs' suçlarından ceza istendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN