Erce Baykal kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Buket Aydın ile ne zaman boşandı?

Erce Baykal kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Buket Aydın ile ne zaman boşandı?

Buket Aydın'ın eski eşi Erce Baykal'ın mesleği iş insanı olarak biliniyor. Lojistik ve tedarik zinciri alanında çalışan ünlü isim, iş güvenliği konusunda eğitim veriyor. 2013-2020 yılları arasında spiker Buket Aydın ile evlenmesi sonrasında adını magazin basınında sıkça yer aldı. İşte, Erce Baykal biyografisi...

İki üniversite bitiren Erce Baykal'ın iş güvenliği alanında faaliyet gösteren iki şirketi bulunuyor. 2000'li yıllarda iş hayatına adım atan iş insanı, Buket Aydın ile olan evliliği sonrasında adını duyurdu. 2020 yılında boşanan çiftten Buket Aydın, kendisinin aldatıldığını iddia etti.

ERCE BAYKAL İLE BUKET AYDIN NEDEN BOŞANDI?

Buket Aydın, verdiği bir röportajda, "Hiç ihanete uğradın mı?" sorusuna "İhaneti yaşadım... Sinirlendim, üzüldüm ama şey oluyor bir süre sonra bir şey ifade etmiyor. Ben bir şeylerin acısıyla yaşayan bir insan değilim. Çabuk unuturum, kin tutmam. Herkes kendine yapar. İhanet ilk aşamada şok edici oluyor. Özellikle araştırmam... Mutlaka benim önüme düşer bu konular...

İhaneti mesajla yakaladım. Ben hayatımdaki kişinin telefonunu karıştırmam. Telefon bir yerde duruyordu, ışığı yanınca kafamı çevirip gördüm. Biraz üzerine gidince konu ortaya çıktı. Yapan kendisine yapar. Sonunda kendisi üzülür. İhanet günün sonunda ona yük olur. Ona dert olur, ona sıkıntı olur... İlk başta öyleymiş gibi görünmez ama sıkıntıyı hep ihanet eden çeker..." yanıtını verdi.

0x0-buket-aydin-bosandi-mi-erce-baykal-kimdir-kac-yasinda-1589441851259.jpg

ERCE BAYKAL'IN HAYAT HİKAYESİ

1 Ocak 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 42 yaşındadır.

Kadıköy Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Işık Üniversitesi'nde tamamladı. İkinci üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim önlisans bölümünde aldı.

Bir süre Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Erce Baykal, daha sonra İdeal Gümrük Müşavirliği'nde çalıştı.

2012 yılında Tehlikeli Maddelerin Karayolu Deniz ve Demiryolu ile Taşınmasına İlişkin Tehlikeli Mallar Güvenlik Danışmanı olarak görev yapmaya başladı.

2014 yılında Bir Sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak Yol OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlık'ta çalıştı.

2014 yılında TMG Tehlikeli Maddeler Güvenlik Danışmanlık Hizmetleri'nin, 2015 yılında TMG Akademi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri'nin sahibi oldu.

2016 yılında SEÇ-G ve Yasal Uyum Müdürü olarak TAYSPED çatısı altında çalışmaya başladı.

Erce Baykal lojistik ve tedarik zinciri alanında çalışmalarını sürdürüyor.

buket-aydin-esi-erce-baykal-ussp-n2y3-001.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1979 doğumlu olan Erce Baykal, 2021 yılı itibarıyla 42 yaşındadır ve oğlak burcudur.

2013-2020 yılları arasında spiker Buket Aydın ile evli kaldı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ercebaykal kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN