Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza Şirketler Grubu'nun kurucularından biri olan Emir Sarıgül'ün mesleği iş insanı olarak biliniyor. Şirkette Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürüyor. Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül 4 yaşındayken, annesi Gülsüm Hülya Köksaloğlu 27 yaşında akciğer kanseri nedeniyle kaybetti. İşte, Emir Sarıgül biyografisi...

Eski Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Partisi Kurucu Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, adı zaman zaman magazin gündeminde yer alıyor. 2008-2019 yılları arasında Fatoş Altınbaş ile yaşadığı evliliğinin son yıllarında adı birçok ünlü isimle çıkan Emir Sarıgül'ün adı, 2020 yılından beri spiker Buket Aydın ile geçmeye başladı.

1-sl65-cover.jpg
Emir Sarıgül ve Buket Aydın

EMİR SARIGÜL'ÜN HAYAT HİKAYESİ

1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Emir Sarıgül aslen Erzincanlıdır. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğludur. 'Ömer' adında bir kardeşi vardır. 4 yaşındayken, annesi Gülsüm Hülya Köksaloğlu 27 yaşında akciğer kanseri nedeniyle kaybetti.

Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünde tamamladı. İngiltere'nin başkenti Londra'daki American Intercontinental University'de yabancı dil eğitimi aldı. Master eğitimini de bu ülkede yaptı.

Mezuniyetinin ardından Türkiye'ye döndü ve iş hayatına atıldı.

Özellikle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Emir Sarıgül, 2007 yılında iki ortakla beraber Maritza İnşaat'ı kurdu.

Üç dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra mezun olduğu Fevziye Işıklılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

Birçok sosyal sorumluluk projesinde, yardım kuruluşlarında aktif olarak yer aldı.

f3b45c1b-7590-46d5-88bc-198da7fcfec1.jpg
Emir Sarıgül ve Fatoş Altınbaş

ÖZEL YAŞAMI

1981 doğumlu olan Emir Sarıgül, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

2008-2019 yılları arasında Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınbaş'ın kızı Fatoş Altınbaş ile evli kaldı. Bu evliliğinden iki kızı bulunuyor. 2020 yılından beri Spiker Buket Aydın ile beraber olduğu ileri sürülüyor.

Emir Sarıgül 1.78 metre boyunda, 77 kilo ve aslan burcudur.

Galatasaray taraftarıdır.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @emirsarigul, Twitter'da @emirsarigul kullanıcı adıyla yer almaktadır.

emirsarigul-245013309-585468909539928-3607193759401342019-n.jpg
Emir Sarıgül ve çocukları

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN