Haldun Demirhisar kimdir, mesleği ne, kaç yaşında, evli mi?

Haldun Demirhisar kimdir, mesleği ne, kaç yaşında, evli mi?

İş insanı Haldun Demirhisar, Heavenly dDF isimli şirketin sahibi. Yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan işletmeciler arasında yer alıyor. Haldun Demirhisar'ın otel, mimarlık ofisi ve restoran gibi işletmeleri de bulunuyor.

Haldun Demirhisar, ünlü isimlerle birliktelik iddialarıyla son günlerde magazin gündeminde sık sık yer almaya başlayan isimlerden. İnternet üzerinde, hakkında erişilebilecek pek bilgi bulunmayan Demirhisar, özel yaşamında görüştüğü ünlüler ile basına yansıyan fotoğraflarda aynı karede yer almasıyla tanındı.

HALDUN DEMİRHİSAR'IN YAŞAMI

Şöhret isimlerle birliktelik iddiası dönem dönem basına taşınan Haldun Demirhisar, özel yaşamında, oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Bennu Gerede ile bir beraberlik yaşadı.

İzmirli iş insanı Haldun Demirhisar'ın yaşı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Demirhisar'ın evli ve 2 çocuk sahibi olduğu iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yaz Göcek'te Serenay Sarıkaya ile görüntülenmesi ile gündeme gelen iş insanı, önceki akşam da 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki ile bir mekanda görüntülenerek magazin gündeminde yeniden yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN