Gökhan Göz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Gökhan Göz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Genç yaşta ticarete atılan Gökhan Göz, beraber olduğu ünlü isimlerle sıkça magazin gündeminde yer alıyor. Kendisinden 7 yaş büyük Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı dalgalı ilişkiyle hafızalarda yer edinen ünlü iş insanı, bir dönem şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile de aşk yaşamıştı. İşte, Gökhan Göz biyografi...

İlk şirketini 2009 yılında 'GG Rent A Car' adıyla kuran Gökhan Göz, daha sonra 'Gökas Filo' ile araç kiralama sektörünün güçlü markalarından biri oldu. Gıda sektöründe de yer alan Gökhan Göz, Türkiye'nin seçkin kebap ve et restoran markalarından biri olan 'Tike'nin sahibidir. Sosyal yardımlaşmaya önem verdiğini dile getiren Gökhan Göz, Kızılay ve LÖSEV gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarına yardım etmesiyle biliniyor.

gokhan-goz-olayi-nedir.jpg
Gökhan Göz ve Gülşah Saraçoğlu

GÖKHAN GÖZ'ÜN HAYAT HİKAYESİ

1989 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi. Gökhan Göz aslen Samsun Bafralıdır.

Gökhan Göz'ün mesleği, iş insanı olarak biliniyor. Gıda, otomotiv, hizmet ve inşaat sektörlerinde de faaliyet yürütüyor.

Bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz, sosyal medyadan küfürleşerek ayrılmalarıyla ve daha sonra yeniden ilişkiye başlamalarıyla gündeme geldi.

Öte yandan ünlü arabesk şarkıcısı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile beraber olan Gökhan Göz, kameralara mutluluk pozları verdi fakat çift, evlenmeden ayrıldı.

Gökhan Göz son olarak 2021 yılında, Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile sevgili oldu. Kendisini aldattığı iddiasıyla Fatoş Yelliler'in kıyafetlerini yakarak sosyal medyada paylaşmasıyla magazin gündemini meşgul etti.

ÖZEL YAŞAMI

1989 doğumlu olan Gökhan Göz, 2022 yılı itibarıyla 33 yaşındadır.

İlk ve tek evliliğini Aslı Hanım ile yaptı. Çiftin bu evlilikten, 'Azra Nur' ve 'Gökalp' adlarında iki çocuğu bulunuyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gokhangoz_tc kullanıcı adıyla yer almaktadır.

gokhan-goz-eski-esi-kimdir.jpg
Gökhan Göz, Gökalp Göz, Aslı Hanım, Azra Nur Göz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN