Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gerçek kürkle programa çıkması tepki çekti

Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gerçek kürkle programa çıkması tepki çekti

Doya Doya Moda yarışmasının jüri iyesi Gülşah Saraçoğlu'nun gerçek kürk giyerek programa çıkması, hayvanseverleri kızdırdı. Daha önce 8 adet kürkü bulunduğunu belirten ünlü modacı, her birinin servet değerinde olduğunu dile getirmişti. İşte, Gülşah Saraçoğlu biyografisi...

Bülent Ersoy'un 55 gümüş tilkiden elde edilen kürkle poz vermesi hayvansevelerin tepkisine neden olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Diva, "Bu kürkü yeni almadım. Kürkçü arkadaşım benim fotoğrafımı kullanıp reklam yapmış" demişti.

Bülent Ersoy'un gerçek kürk satın almasının yankıları sürerken, 'Doya Doya Moda' adlı programda jürilik yapan Gülşah Saraçoğlu'nun yayına gerçek kürk giyerek çıkması tartışma konusu oldu.

GERÇEK KÜRKLE PROGRAMA ÇIKTI, ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLDU

Ünlü modacı için sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

* Katilsin! Bir de bununla övünüyorsun!

* Saçların tek tek yolunsa o hayvanlara kürk olsan ne tepki verirsin?

* Bu bir cinayettir!

* Sanatçı dediğin topluma örnek olur. Her gün bas bas bağırırken hayvan hakları diye kast ettiğiniz bu muydu? Yazıklar olsun!

* Senin de derini yüzüp kürk yapsalar hoşuna gider mi?

* Parayı bulunca ne yapacaklarını bilmiyorlar.

77293716-75443909-vert.jpg

"ÜŞÜDÜĞÜM İÇİN GERÇEK KÜRK GİYİYORUM"

Gülşah Saraçoğlu daha önce kürkleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Gardırobumda 8 değerli parça var. Servet değerindeler. Ne yapayım, gerçek kürk seviyorum" ifadelerini kullanmıştı. 2019 yılında sosyal medya hesabından kürklü fotoğraflarını paylaşması de tepki çekmişti.

Eleştirilerin odağı olan ünlü modacı kendini, "Ben asla sahte kürk giymem. Üşüyorum, giyiyorum. Bu kadar! Ayrıca dünyada tek kürk giyen ben miyim? Beni günah keçisi ilan edeceklerine dönüp kendilerine baksınlar" diyerek savunmuştu.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1982 yılında dünyaya geldi. Moda sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Gülşah Saraçoğlu, Dilek Hanif'in asistanı olarak sektöre girdi.

İlk çalışmalarını Hande Yener için yaptı. Ardından Nükhet Duru için kostümler hazırladı. Heute Couture atölyesinde Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Demet Akalın, Nükhet Duru, Sibel Can, Nazan Öncel gibi isimlerle çalıştı.

2011 yılında Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ile birlikte Sen Yeter ki İste adlı programı hazırlayıp sundu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda adlı programda jüri üyeliği yaptı.

Gülşah Saraçoğlu'nun Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde mağazası bulunuyor.

128107318-138101261440068-3513575682358064755-n.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1982 doğumlu olan Gülşah Saraçoğlu, 2021 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.

2010-2012 ve 2014-2015 yılları arasında Selçuk Yentur ile evli kaldı. Çift, 2011 yılında 'Aslan' adında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Gülşah Saraçoğlu'nun Gökhan Göz ile sevgili oldukları biliniyor.

Gülşah Saraçoğlu 1.63 metre boyunda, 53 kilo ve aslan burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gulsahsaracoglu, Twitter'da @gulsahsaracoglu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN