Kısmetse Olur Zeyd kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Zeyd instagram hesabı ve biyografisi

Kısmetse Olur Zeyd kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Zeyd instagram hesabı ve biyografisi

YouTube'da izleyicileriyle buluşacak olan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı için yarışmacılar belli oldu.İlk tanıtım fragmanının ardından izleyiciler yarışmacılar hakkında araştırma yapmaya başladı. Zeyd Gümüştutan hakkında merak edilenler araştırılıyor. İşte Kısmetse Olur Zeyd hakkında merak edilen tüm detaylar…

5 yıllık bir aranın ardından yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanan Kısmetse Olur Aşk’ın Gücü programı için ilk tanıtım ekranlara geldi. Programın ilk bölümü 12 Aralık 2022 tarihinde YouTube'da yayınlanacak. Fragmanda yarışmacılar görülürken aralarında dikkat çeken isimler de yer aldı. Tanıtım fragmanında yer alan Zeyd Gümüştutan hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte Kısmetse Olur Zeyd hakkında merak edilen tüm detaylar…

ZEYD GÜMÜŞTUTAN KİMDİR?

Daha önce katıldığı programlarla adından söz ettiren Zeyd Gümüştutan, Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında yer alan yarışmacılardan biri olarak ekrana geliyor. 12 Aralık 2022 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan program oldukça dikkat çekiyor. Tanıtım fragmanını izleyen seyirciler Zeyd hakkında araştırmalarını hızlandırdı.

Zeyd Gümüştutan Kimdir

ZEYD KAÇ YAŞINDA?

Kısmetse Olur programında yer alan Zeyd Gümüştutan, en çok araştırılan isimler arasında yer alır. 1990 doğumlu olan Zeyd 32 yaşındadır. İstanbul'da dünyaya gelen yarışmacı daha önce Göz6 programında kamera karşısına geçti. Göz6 programında hem performansıyla hem de yaşadığı aşk ile gündemde yer aldı.

Berna Keklikler ile yaşadığı aşk gündeme bomba gibi düşerken, ayrılırken söylediği sözler de uzun süre konuşuldu. Zeyd,'Otopsi istiyorum, kurduğum düşler eceliyle ölmüş olamaz.' sözleriyle uzun süre adından söz ettirdi.

Yarışmacı hakkında çok fazla bilgi bulunmazken isminin anlamının Arapça olduğu biliniyor. Zeyd Hz Muhammed'in evlatlık edindiği erkek çocuğun adı olarak Kur'an'da geçmektedir. Sosyal medya hesabı üzerinde 13.4 1000 takipçisi bulunan Zeyd Gümüştutan, @zeydmi kullanıcı adıyla Instagram'da yer alıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN