Kavga eden gençlere polislerden ırkçı müdahale

Alışveriş merkezinde kavga eden iki gence polislerden taraflı ve ırkçı bir müdahale geldi. Polislerin bu taraflı yaklaşımı ise sosyal medyanın gündemine oturdu ve eleştiri yağmurlarına tutuldu.

New Jersey’deki Bridgewater Alışveriş Merkezinde yaşanan olayda, iki genç önce tartıştı daha sonrasında da tartışmanın alevlenmesiyle birbirlerine girdiler. Kavgada açıkça görüldüğü üzere ise beyaz öğrenci saldırgan konumunda gözüküyor, siyah genci yere yatırıp kavgada üstün konuma geçiyor.

ÜSTTE DURANA MÜDAHALE YOK, YERDE YATANA KELEPÇE

Olayı gören polislerin müdahalesi ise şoke ediyor. Beyaz genç siyahi gencin üzerine çıkmış bir konumdayken polisler, zaten kavgada yenik düşmüş olan siyahi genci darp ediyor daha sonrasında da kelepçeliyor. Siyahi genç kelepçelenirken ise beyaz gence yerinde kalması söyleniyor.

Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan görüntüler ise gençlerin arkadaşları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir