Bu yama bu yırtığı kapatmaz: Kamuda tasarruf paketi

Taha Akyol ve Gülay Erdemli'nin yorumuyla ekranlara gelen Neden - Nasıl?, merak edilen konuları konuşmaya devam ediyor.

KARAR TV'de Taha Akyol ve Gülay Erdemli'nin yorumuyla ekranlara gelen Neden-Nasıl?, Türkiye ve dünyada yaşanan son dakika gelişmeleri masaya yatırıyor.

Peki, programda hangi konu başlıkları konuşuluyor?

  • Bu yama bu yırtığı kapatmaz: Kamuda Tasarruf Paketi
  • Sinan Ateş Cinayeti davası siyasette neleri değiştirecek?
  • Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, tutuklu sanık Emre Yüksel’i deşifre etti: ‘Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısıyım’
  • MHP Lideri Bahçeli, Ayhan Bora Kaplan Davasıyla ilgili açığa alınan emniyet müdürleri ile ilgili konuştu: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir.
  • Yargıtay Başkanlık Seçimleri düğümü 37.turda çözüldü: Yeni Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez seçildi! Peki, bu sonucun yargı ve siyasette ne gibi yansımaları olacak?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN