Yıldıray Oğur: Devlet bize diyecek ki, 'Asrın Felaketi yapacak bir şey yok'

Kahramanmaraş merkezli yaşanan felakette can kaybı sayısı 31 bini aştı. Can kaybı tablosu artmaya devam ederken 'Asrın Felaketi' videosu gündemde tartışma konusu yarattı. KARAR TV ekranlarında bu konuyu dile getiren Yıldıray Oğur, "Mucize kurtuluş haberleriyle millet sakinleştirilecek, uyuşturulacak. Devlet bize diyecek ki, 'Asrın Felaketi yapacak bir şey yok.' Böyle bir şey olabilir mi?" şeklinde konuştu.

MERVE ŞİŞMAN

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran iki büyük depremde bilanço ağırlaşıyor. AFAD'tan yapılan son açıklamaya göre; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde can kaybı sayısı 31 bin 643'e yükseldi. 158 bin 165 afetzede ise bölgeden diğer illere tahliye edildi. KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında da 'Ölen öldüğü ile kalacak mı?' sorusu tartışma yarattı. 30 bin ölümün aştığı depremin 8. gününde acının tablosu gözler önüne serildi.

mm.png

KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında konuşan Yıldıray Oğur ve Elif Çakır gündemin öne çıkan haberlerini değerlendirdi. Canlı yayında konuşan gazetecilere 'Deprem krizi yönetilebiliyor mu?' sorusu youtube yorumlarında tartışma konusu haline geldi.

Yıldıray Oğur'un dikkat çektiği 'Asrın Felaketi' videosu ise birçok kez izlendi. Oğur, "'Çok büyük bir deprem yaşıyoruz' dense belki konu açıklığa kavuşacak. Ama sen 'Asrın Felaketi.. asrın felaketi' diyerek vatandaşı susturmaya çalışırsan o başka bir şey oluyor. O zaman sen depreme hazır değilsin? Mazeret üreteceksen o iktidarı başkasına ver. İstanbul depremini konuşunca ayıp oluyor nedense. İstanbul'da da deprem bekleniyor. 50 bin binanın enkaz olacağı bilgisi var, ki bu çok düşük bir rakam. AFAD ekibi çok fazla yok. Enkazların içinde sevdiğimiz insanlar olacak! Ama devlet bize diyecek ki, 'Asrın Felaketi yapacak bir şey yok' Böyle bir şey olabilir mi ya" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN