Kargoyu geç getirdi diye darp ettikleri kurye yoğun bakımda

Kargoyu geç getirdi diye darp ettikleri kurye yoğun bakımda

Çekmeköy’de bir adrese teslimat yapmaya giden kargo çalışanı, paketi geç getirdiği iddiasıyla alıcı tarafından dövülerek ağır yaralandı. Yoğun bakımda tedavisi süren kargo çalışanı, yaşam savaşı veriyor.

İstanbul Çekmeköy’de teslimat adresinin eksik yazılması nedeniyle ikameti bulamayan kargo çalışanı, alıcıyı arayarak kargo paketini şubeye götürmek yerine buluşup kendisine verebileceğini belirtti. Adrese kargo teslimatı yapmaya giden kargo çalışanı, yardımcı olmaya çalıştığı alıcı tarafından sokak ortasında feci şekilde darp edildi. Kargo çalışanının, kafasına aldığı darbeler nedeniyle beyin kanaması geçirdiği, ameliyatının ardından yoğun bakıma alındığı belirtildi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN