Karı-koca cinsel istismardan tutuklandı: Öğrencileri ders bahanesiyle kandırdılar

Karı-koca cinsel istismardan tutuklandı: Öğrencileri ders bahanesiyle kandırdılar

Ankara'nın Mamak ilçesinde otostop ile araçlarına aldıkları 4 lise öğrencisini, 'derslerinde yardımcı' olma bahanesiyle eve davet edip, cinsel istismarda bulundukları belirlenen karı-koca tutuklandı. İğrenç olay, bir öğrencinin yaşananları ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde eve davet ettikleri 4 lise öğrencisine cinsel istismarda bulundukları öne sürülen kadın ile kocası tutuklandı.

EVE DAVET EDİP İSTİSMARDA BULUNDULAR

Vinç operatörü T.K. ile karısı H.K, otostop çeken 4 lise öğrencisini otomobile aldı. Yaşları 14 ve 15 olan erkek öğrencileri 'derslerinde yardımcı olma' bahanesiyle eve götüren T.K. ve H.K. evde öğrencilere yemek ikram etti. Yemeğin ardından çift, öğrencilere cinsel istismarda bulunurken T.K, bu anları cep telefonuyla kaydetti.

Olay, öğrencilerden birinin yaşananları ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Ailelerin şikayeti üzerine harekete geçen Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, T.K. ile karısı H.K'yi gözaltına aldı.

KARI-KOCA CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

T.K'nin telefonunda yapılan incelemede öğrencilerin H.K. ile görüntüleri bulundu. Emniyetteki işlemlerin ardından Ankara Adliyesine getirilen şüpheliler, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Mahkemede olayı kabul eden T.K. ile eşi H.K, 'nitelikli cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN