Kaybettiği telefonunu aramaya gitti ormanda ceset buldu

Kaybettiği telefonunu aramaya gitti ormanda ceset buldu

İstanbul Sultanbeyli'de ormanlık alanda kaybolan cep telefonunu arayan bir vatandaş tarafından fark edilen 30-35 yaşlarındaki erkek cesedinin kimliği araştırılıyor.

İstanbul Sultanbeyli'de ormanlık alanda bir dere yatağında erkek cesedi bulundu. Alınan bilgiye göre, dün akşam Mecidiye Mahallesi'nde ormanlık alanda kaybettiği cep telefonunu arayan bir vatandaş, dere yatağında hareketsiz yatan kişiyi görünce durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılan bu kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

17-12/22/8559484

Sağlık görevlilerinin incelemesinde ise 30-35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu anlaşılan ve üstünden kimlik çıkmayan cesette herhangi bir darp veya kesici delici alet izine rastlanmadı. Cumhuriyet savcısı ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri çevrede araştırma yaptı. Cesedin yanında yiyecek ve giysi bulunduğu öğrenildi. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderilen cesedin kime ait olduğu ve ölüm nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN