Okul servisi şoförünün tansiyonu düştü, faciadan dönüldü

Okul servisi şoförünün tansiyonu düştü, faciadan dönüldü

Beykoz’da tansiyonu düşen okul servisi şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç yol kenarındaki boşluğa düşerken öğrencilerin kazadan zarar görmediği öğrenildi.

Beykoz Çavuşbaşı Aşık Veysel caddesinde meydana gelen olayda, 34 LAG 111 plakalı okul sevisini kullanan Metin Can isimli şoför sabahın erken saatlerinde öğrencileri evlerinden aldı. İddiaya göre, öğrencileri okula bırakmak için seyir halinde olan şoför Can’ın biranda tansiyonu düştü. Rahatsızlanan şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu servis aracı yol kenarındaki boşluğa düştü. Servisteki öğrenciler kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazanın ardından olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Servis aracında maddi hasar meydana gelirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN