Kenan Doğulu Bizimdir şarkısında Beren Saat'i mi ima ediyor? Kenan Doğulu Bizimdir şarkı sözleri

Kenan Doğulu Bizimdir şarkısında Beren Saat'i mi ima ediyor? Kenan Doğulu Bizimdir şarkı sözleri

Kenan Doğulu Bizimdir isimli şarkısını ilk kez önceki akşam (15 Ekim) Harbiye konserinde seslendirdi. Doğulu'nun birlik ve beraberlik mesajı içeren "Bizimdir" şarkısının sözleri, "Beren Saat'e gönderme mi?" düşüncelerine neden oldu. Peki Kenan Doğulu'nun "Bizimdir" şarkısının sözleri nasıl? İşte detaylar...

Kenan Doğulu'nun Harbiye Konserinde ilk kez seslendirdiği "Bizimdir" şarkısı beğeni topladı. Birlik ve beraberlik mesajı içeren şarkının "Her acı yüreğini kanatır", "Orada bir küçük kırık kayıp kalp, o kalp bizimdir." gibi sözleri Beren Saat'e mesaj olarak algılandı. 

Öte yandan Kenan Doğulu, konserden elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Doğulu, konserde barkovizyona yansıttığı dev Türk bayrağı önünde O'nlar A Capella grubu ile 10. Yıl Marşı'nı da söyledi.

BEREN SAAT İLE KENAN DOĞULU ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Konu ile ilgili Doğulu'dan herhangi bir açıklama gelmedi ancak Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun özel hayatında yaşadığı proglemler, evliliklerinin sona yaklaşması ve ayrılığın eşiğine gelmeleri herkes tarafından biliniyordu. Beren Saat evi terk etmiş, Kenan Doğulu daha yapıcı davranmaya çalışıyordu. Bizimdir şarkısındaki bu sözler de yine Saat'e yönelik çabalar gibi görüldü.

Peki Kenan Doğulu'un "Bizimdir" şarkısının sözleri nasıl?

19-10/17/kenan-dogulu-bizimdir.jpg

KENAN DOĞULU - BİZİMDİR - ŞARKI SÖZLERİ

Sözü ve bestesi Kenan Doğulu ile Bora Uzer’e, düzenlemesi ise Bora Uzer’e ait olan ‘Bizimdir’ şarkısının sözleri şu şekilde:

Hiç kolay değil,

Dünya ne hale geldi bak,

Her yerde hüzün var...

Korkmamak çok zor,

Her acı yüreğini kanatır...

Türlü türlü hikaye,

İsyan kemiğe dayandı'

Zaman birleşme zamanı!

Haksız mıyım?

Orada bir küçük kırık kayıp kalp,

O kalp bizimdir...

Orada yıkık dökük bir köy uzakta,

O köy bizimdir...

Hiç kolay değil,

İnsan ne hale geldi bak,

Her yerde kavga var,

Kırılmamak çok zor.

KENAN DOĞULU: ŞARKILAR SUSMAMALI

Kenan Doğulu Harbiye konserinde şu ifadeleri de kullandı:

“Tek dileğim; insanlığın tek yürek olup, birlik içerisinde hareket edebilmesidir. Herkesin birbirine hoşgörü, empati ve sevgiyle; doğaya, insanlara ve tüm canlılara özenle yaklaştığı bir dünya düşlüyorum. Elbette güzel günler yakındadır ve umut her zaman yanı başımızda nöbettedir. Gülümsemeye çalışmak, birbirimize iyi gelmek ve birbirimizin yaralarını iyileştirmeye çalışmak gerekir. Böyle zorlu zamanlarda evlerimize kapanıp hayatın akışını tümden değiştirmemizin moral olarak hiçbirimize iyi gelmeyeceğini düşünenlerdenim. Üzüntümüz, kaygılarımız sonsuz ama şarkılar susmamalı.”

19-10/17/beren-saat.jpg

BEREN SAAT KİMDİR?

35 yaşındaki Beren Saat, 26 Şubat 1984 yılında Ankara’da doğdu. Baba tarafından aslen Gümüşhane’lidir. Başkent Üniversitesi’nde okuduğu dönemde katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı. İlk oyunculuk denemesini 2004 yılında yayınlanan Aşkımızda Ölüm Var dizisinde canlandırdığı Nermin karakteriyle yaşayan Beren Saat, şarkıcı Kenan Doğulu ile evlidir.

Avrupa Yakası, Aşkımızda Ölüm Var, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Güz Sancısı, Gecenin Kanatları. Fatmagül'ün Suçu Ne?, Gergedan Mevsimi, Benim Dünyam, İntikam, 9on, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kürk Mantolu Madonna ve Arama gibi projelerde rol almıştır. Şimdilerde Netflix’in ikinci Türk dizisi Atiye’de Atiye karakterini canlandıracak olan Beren Saat, 1,67 cm boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN