Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin gerçek gündemi açlık

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin asıl sorununun açlık olduğunu belirterek, memleketin sorunlarını Millet İttifakı’nın çözeceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye’nin gerçek sorununun açlık olduğunu ifade ederek, iktidara “halka yüklenen ağır vergiler” üzerinden yüklendi.  

Kılıçdaroğlu, “Alınan vergiler ve satılan kuruluşların parası nereye gitti?” diye sorarak "Kul hakkı yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz" ifadesini kullandı.  

CHP lideri paylaşımına "Gün beraber düşünme günüdür. Bir dert varsa bu derdi beraber çözme günüdür. Peki memleketin sorununu kim çözecek? Millet İttifakı olarak biz çözeceğiz!" notunu yazdı. ,

Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videoda çöpte yiyecek arayan ve pazardaki artıkları toplayan vatandaşların görüntüleri de yer aldı.

"KAYBEDEN 83 MİLYON"  

TÜİK’in işsizlik verilerini eleştiren Kılıçdaroğlu, “1 milyon doları yüzde 4 faizle kendi ülkesindeki bankadan çeksin, getirsin, bir yıl sonra 130 bin dolar keş para kalıyor. Kim ödüyor 130 bin doları? Bu ülkenin fakir fukarası. 10 milyon dolar getiren, 1 milyon 300 bin dolar para kazanıyor” demişti.  

“Soygun düzenini kim oluşturuyor?” diye soran Kılıçdaroğlu “Döviz fırlayınca yine döviz lobisi kazanıyor. Kaybeden kim? 83 milyon. Bu gerçeği anlatmak zorundayız” ifadelerini kullanmıştı.   

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN