Kılıçdaroğlu'ndan Özkısırlar tepkisi: Türkiye bu zulmü hak etmiyor

Kılıçdaroğlu'ndan Özkısırlar tepkisi: Türkiye bu zulmü hak etmiyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, çoklu organ yetmezliğine yakalanan Özkısırlar’ın hastanede yer olamadığı için hayatını kaybetmesine tepki gösterdi.

Sosyal medyada ‘Aslı tezgah lobisi' kullanıcı adı ile yer alan ve takı satarak geçimini sağlayan Aslı Özkısırlar, çoklu organ yetmezliğine yakalandı. Hastanede yer olamadığı için tedavi olamayan Özkısırlar, Twitter üzerinden yetkililere defalarca durumunu anlatmaya çalıştı. Fakat talebi karşılık bulmayınca hayatını kaybetti.

“TÜRKİYE BU ZULMÜ HAK ETMİYOR” 

Aslı Özkısırlar’ın ölümü tüm Türkiye’yi yasa boğarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hastanelerdeki sorunlara dikkat çekti. 

Sosyal medya hesabından görüntülü mesaj paylaşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: 

Bugün gerçekten de çok öfkeliyim. Hastanelerde boş yatak yok diye gencecik bir kadın hayatını kaybetti. 

Bazen soruyorlar Cumhuriyet Halk Partisi ne yapıyor? diye. Adana’yı düşünün. Büyükşehir Belediye Başkanımız bir sahra hastanesi kurdu pandemi dolasıyla. 

Önce dalga geçtiler, sonra eleştirdiler, sonra gelip mühürlediler. Hastayı boş yatak yok diye ölüme gönderenlerle hastaneyi mühürleyenler aynı insanlar. 

Aynı kafa, aynı zihniyet. Türkiye bu zulmü kabul etmiyor, bu zulmü hak etmiyor. 

 

 

NE YAŞANDI?

Sosyal medyada ‘Aslı tezgah lobisi’ kullanıcı adı ile yer alan Aslı Özkısırlar, takı satarak geçimini sağlıyordu. Çoklu organ yetmezliğine yakalanan Özkısırlar, hastanede yer olamadığı için tedavi olamıyordu. Twitter üzerinden de yetkililere yazarak defalarca durumunu anlatan Özkısırlar, hayatını kaybetti. Özkısırlar’ın ihmal nedeniyle ölümü sosyal medyada büyük tepki çekti.  

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN