Kılıçdaroğlu'ndan YEP yorumu: Türkiye yönetilmiyor Türkiye savruluyor

Kılıçdaroğlu'ndan YEP yorumu: Türkiye yönetilmiyor Türkiye savruluyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'Yeni Ekonomi Programını' yorumladı. Liranın dolar ve euro karşısında kar gibi eridiğini söyleyen Kılıçdaroğlu "Ne diyorduk; Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, artan döviz kuruyla Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Yeni Ekonomi Programı’nı açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Beş gündür bekliyorum. Vatandaşları tebaası sayan ‘sarayın kibirli adamı’ ve ‘sosyete damadı’ ne diyecek diye” 

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Faizler inince, enflasyon düşecekti, Türk Lirası değer kazanacak, dolar - euro düşecekti. Yatırımlar artacak, işsizlik azalacaktı. Faizleri indirmedi diye Merkez Bankası başkanı bile görevden alındı. Ama gelişmeler tam tersine oldu. Enflasyon arttı. Dolar - euro karşısında TL kar gibi eridi. Yatırımlar düştü, işsizlik arttı."

150113415-1728892736.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN